Concept

WAT IS EEN HUISKAMER CONCERT?

Een huiskamerconcert is een avond op poten zetten met muziek in je eigen vertrouwde omgeving : jouw woning! En dat voor een select publiek van mensen die jij daar graag bij hebt (het aantal mensen bepaal je zellf), aangevuld met 10 personen die hun ticket kunnen kopen via één van de deelnemende culturele centra. De warme, ongecompliceerde setting zorgt al snel voor een aparte en ontspannen sfeer. Ingekleed en ingevuld zoals jij dat zelf wil. Met één of meerdere artiesten, met een hapje of drankje erbij. En extra inkleding naar wens.

HOE PAK IK DIT AAN?

– Je stelt een top drie samen via de artiesten pagina op deze website. Daar kan je info terugvinden over de artiest, zijn/haar muziek, luisterlinks en bezetting. Dat wil zeggen dat je één van deze drie artiesten graag zou ontvangen voor een concert in jouw huiskamer/woning. Afhankelijk van de beschikbaarheid, selecteren wij voor jou één van deze artiesten. De gage van de artiest wordt betaald door het deelnemende culturele centrum, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

 

– Mensen uitnodigen doe je vanzelfsprekend zelf. Wie, hoeveel, hoe laat… naar keuze.  Het is altijd handig om een bevestiging te vragen want een huiskamerconcert voor een lege woonkamer is maar droevig. Naast de mensen die je zelf uitnodigt, zullen er ook extra gasten deelnemen als bezoeker. (dat getal 10 mag daar weg). De mensen stellen hun kuiskamer ter beschikking en alle tickets gaan in verkoop enkel die van de bewoners zelf.

 

– Denk er aan om ook de buren even in te lichten, of beter nog : nodig ze uit!

 

– Maak aan de genodigden duidelijk dat ze zeker op een bepaald uur verwacht worden.

 

– Je kan de gasten ook betrekken bij het geheel en iedereen wat hapjes en/of drankjes laten meebrenge… Eén drankje per gast wordt alvast getrakteerd door het CC.

 

– Als je graag extra inkleding, decoratie wil, kan dat bij boeking van een artiest via ons.

 

– Bij boeking kan je dus ook gebruik maken van een bescheiden zangsinstallatie, extra stoelen…

 

– Voor booking kan je terecht bij één van de volgende deelnemende culturele centra :
CC Het Gasthuis Aarschot, GC Den Egger Scherpenheuvel, GC De Mena Rotselaar.

 

Concrete vragen ivm opzet, ondersteuning en beschikbare data? Daarvoor kan je terecht op de volgende email adressen : jo@check4.be of johan@funtimerecords.com

EEN VOORBEELD

Je wil een huiskamerconcert organiseren? Je surft naar deze website en selecteert drie artiesten die je interesseren op de datum naar keuze. Uit jouw keuze wordt een artiest geselecteerd en geboekt. Diens gage wordt betaald door het CC, alsook een drankje per bezoeker. Je reserveert tien plaatsen voor derden die een ticket kopen via het deelnemende CC. Je hebt bijvoorbeeld plaats voor 30 personen? Dit will zeggen: 10 personen via tickets, 20 personen de je zelf kan uitnodigen. Stoelen, logistiek en ondersteuning krijg je via CC en de avond zelf ook iemand van Funtime voor het praktische verloop en ondersteuning. Jij zorgt wel voor een warme maatijd voor de artiest.

 

Ga ervoor en een warme, muzikale avond toegewenst!

September 2023
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1